Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináltok a kolbásznak a...

Mit csináltok a kolbásznak a kemény, nehezen rágható cafataival, amikor eszitek? Lenyelitek? Kiköpitek? Addig rágjátok míg szétmállik és úgy lenyelitek?

Figyelt kérdés

2022. okt. 19. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Általában beragad két fogam közé és három-négy napig kinlódok míg kipiszkálom. Egész nap azzal játszok, aztán megfogadom soha többet nem eszek kolbászt, de előbb utóbb megkívánom és kezdődik előröl.
2022. okt. 19. 16:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Nem veszek olyat, ha mégis kifogom akkor legyűröm, a többit jó éles késsel vékony szeletekre vágom, úgy nem maradnak egybe a nagyobb darabok.
2022. okt. 19. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Minőségi kolbászban nincs rághatatlan mócsing.

persze, én is ettem már olyan kolbászt, amiben inas cafatok is voltak, sőt az olcsóság másik "adaléka" a csontszilának is került már a fogaim közé, az még rosszabb, mert alattomosan lapul, kellemetlen ráharapni.


A kérdésre a válasz, nem eszem meg a rághatatlan, inas részeket, és lehetőleg többet nem vásárolok abból a kolbászból.

Sajnos a piacon árusító hentesek sem adnak feltétlenül minőséget, ott is vannak silány kreálmányok.

2022. okt. 19. 17:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Igen-igen, minőségi kolbászt kell venni. Vagy otthon csinálni. :)
2022. okt. 19. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:

Culinarisban az egy igen exklúzív boltnak hírdeti magát, volt kirakva kóstolóba többféle kolbász kb. 10 fajta, abból 5-öt kóstoltam 4-ben volt kemény mócsing. Erre megnyugodtam hogy a piaci hentesnél és nem olcsóhoz járok is van, akkor a dolgok rendben vannak.


De ezek után már csak az érdekel, hogy hol tudnék olyan kolbászra lelni amiben nincs és lehet venni valahol megfizethető áron? Bár látszik a példámból hogy az elszállt ár még nem jelent semmit.

2022. okt. 19. 19:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

#5

Én speciel Békésszentandrásról veszek egy idős bácsitól, csomagban megküldi,(200 km) és tökéletes!

Igaz, inkább már csak múlt időben mondanám, mert már nem fér a keretbe.

A posta is nagyon drága lett. 2-3 szálért nem csinálom a cécót, 5-10 kg-t kifizetni meg nem móka egy szezonra, pedig a legjobb kolbász, amit életemben ettem.

Azt tudnám neked mondani, hogy nézegesd a kolbász külsejét, ha göröngyös, durvára darált, akkor találkozol ilyen gumókkal!

2022. okt. 20. 09:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!