Mit csináltok a kolbásznak a kemény, nehezen rágható cafataival, amikor eszitek? Lenyelitek? Kiköpitek? Addig rágjátok míg szétmállik és úgy lenyelitek?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Minőségi kolbászban nincs rághatatlan mócsing.
persze, én is ettem már olyan kolbászt, amiben inas cafatok is voltak, sőt az olcsóság másik "adaléka" a csontszilának is került már a fogaim közé, az még rosszabb, mert alattomosan lapul, kellemetlen ráharapni.
A kérdésre a válasz, nem eszem meg a rághatatlan, inas részeket, és lehetőleg többet nem vásárolok abból a kolbászból.
Sajnos a piacon árusító hentesek sem adnak feltétlenül minőséget, ott is vannak silány kreálmányok.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Culinarisban az egy igen exklúzív boltnak hírdeti magát, volt kirakva kóstolóba többféle kolbász kb. 10 fajta, abból 5-öt kóstoltam 4-ben volt kemény mócsing. Erre megnyugodtam hogy a piaci hentesnél és nem olcsóhoz járok is van, akkor a dolgok rendben vannak.
De ezek után már csak az érdekel, hogy hol tudnék olyan kolbászra lelni amiben nincs és lehet venni valahol megfizethető áron? Bár látszik a példámból hogy az elszállt ár még nem jelent semmit.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
#5
Én speciel Békésszentandrásról veszek egy idős bácsitól, csomagban megküldi,(200 km) és tökéletes!
Igaz, inkább már csak múlt időben mondanám, mert már nem fér a keretbe.
A posta is nagyon drága lett. 2-3 szálért nem csinálom a cécót, 5-10 kg-t kifizetni meg nem móka egy szezonra, pedig a legjobb kolbász, amit életemben ettem.
Azt tudnám neked mondani, hogy nézegesd a kolbász külsejét, ha göröngyös, durvára darált, akkor találkozol ilyen gumókkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!