Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Finom a csevap? Gyakorlatilag...

Finom a csevap? Gyakorlatilag sült kolbásznak felel meg?

Figyelt kérdés
2022. máj. 2. 20:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egész más a fűszerezése.
2022. máj. 2. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyiban hasonlít, h darálthúsból van. De egyaltalán nem ugyanolyan.
2022. máj. 2. 20:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon finom tud lenni, de nem a kolbászhoz, inkább a fasírthoz hasonlít állagában (végül is darált hús), de más a fűszerezése. Mint afféle népi kaja, ez is sokféle tud lenni, minden háziasszony és vendéglős egy kicsit másképp csinálja. Ajvárral, fehér kenyérrel kiváló!
2022. máj. 2. 20:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
26%
3. Még nem ettem csevap-ot, de szerintem a fasírthoz még kevésbé van köze.
2022. máj. 2. 20:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A fasirt allagahoz van nemi koze, de ahhoz is inkabb inkabb a mics-nek. A csevap daralt sertes- es marhahus, esetleg baranyhus kevereke, amit nemi fuszerrel, de kenyer nelkul, neha tojassal vagy bulgurral gyurnak kis kolbaszformakka vagy epp pogacsakka (ilyenkor küfte vagy köfte a neve), majd nyilt parazson, racson megsutnek. A kolbaszhoz semmi koze, a fasirthoz is csak annyi h. daralt hus, de nincs prezlibe forgatva es nem olajban sul.
2022. máj. 2. 21:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim válasza:
91%
Itt szerbiában nincs olyan szabadtéri sütögetés ahol ne fordulna elő, szinte mindenki szereti. Felénk sok helyen kapható, gyakorlatilag külömböző húsok keveréke de mégsem kolbász vagy fasírt. Láttam már magyarországon is csevapcsicsinek nevezett terméket, de nemtudom mennyire rúg labdába :) Egy próbát megérhet szerintem.
2022. máj. 3. 02:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 balkalolka ***** válasza:
100%

Mifelénk az a családi hagyomány hogy a csevap egyáltalán nincs fűszerezve viszont megfelelő arányú marha-, sertés-, és bárányhúsból áll, gondosan kiszámított zsírtartalommal.

Lehet szórakozni fűszerezéssel de akkor illendő nevet is adni a kreálmánynak.

2022. máj. 3. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!