Melyik márka a legjobb szójaszószból, ha sült tésztát szeretnék?
Figyelt kérdés
Már többet is próbáltam, de nem nagyon fogta be a tészta színét. (zöldséges pirított tészta) Melyik vált be nektek?2021. máj. 17. 20:52
2/11 palfydanka válasza:
Nekem ettől nagyon finom lett a pirított tészta: [link]
3/11 anonim válasza:
Plusz egy szavazat a Chin-Su-ra, olcsó és finom.
4/11 anonim válasza:
A sötét típust kell venni hozzá. A pearl river márkából van ilyen dark. Mindjárt linkelem.
6/11 anonim válasza:
Plusz egy tipp.. Ha esetleg nem így csinálod, próbáld ki.
Én egy tepsiben terítem ki a tésztát, és betolom a sütőbe, majd amikor már szép barna akkor főzöm ki, majd szűrés, és utána csinálom meg a szójaszósszal és a zöldségekkel.
7/11 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de nekem a sima tescós is tökre ízlik :D
8/11 anonim válasza:
7: nem az ízével van gondja a kérdezőnek, hanem a színnel. :)
9/11 anonim válasza:
8!
Jogos, köszönöm az észrevételt, a színe is megfelelő szerintem.
10/11 anonim válasza:
2 féle szójaszószt használnak az ázsiaiak, van a világos és a sötét szójaszósz. Ez ránézésre tök egyforma, azonban a sötét sokszor sokkal sűrűbb, ha megdöntöd az üveget, akkor látszik, de általában rá is van írva, hogy melyik típus. Szóval a sötét sűrűbb szójaszószt használják sütés-főzéshez, ez nagyon megszínezi az ételt. Mi a Lee Kum Kee premium dark és light szójaszószt vesszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!