Melyik fajta kolbász a legjobb?
Figyelt kérdés
Én sose szerettem a kolbászt, de ma megkóstoltam egyet és az nagyon jó volt. És állítólag az valamilyen nagyon jó fajta volt. Milyen fajták vannak? Melyik kolbászt szeretitek a legjobban?2019. nov. 20. 22:31
1/7 anonim válasza:
Sült vagy száraz vastag ? Azt kedvelem amikben őrölt a kömény épp van benne kevés bors . De szárazban amik ledaraltak optimalis szalonnát tartalmaznak . Csabai Gyulai Serpenyős bevalt , langolt paraszt csak Tóalmásról .
2/7 anonim válasza:
Ilyen nincs, hogy "fajta kolbász", mégpedig azért, mert nagyon sok módon lehet rangsorolni a kolbászokat.
- Üzletben vetted, vagy háztáji lehetett ?
- Nagyon puha volt, vagy kemény ?
- Csípős volt vagy "csípetlen" ? :)
5/7 anonim válasza:
Az előző válaszokból levonhatod a végkövetkeztetést:
neked az a legjobb, ami neked, másoknak pedig ami nekik a legjobban ízlik.
"Az ízlés nem vitatéma" - mondá a jó öreg római.
6/7 anonim válasza:
a szarazat es a sutnivalot szeretem :)
7/7 mustafa33 válasza:
Az amelyik 100% húsból van. Szója és egyébb növényi pótlékok nélkül, valamint mechanikusan szeparált (baromfi) hús pép nélkül. A jó kolbász a hűtőben nem "csorog". Vagyis nincs hozzáadva olaj sem (kevés ilyen van). Az ízesítés ízlés kérdése, nem a minőségé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!