Hogyan lehet tökéletes reggelit készíteni?
ILYEN NINCS.
Minden ember mást ért ez alatt, eleve van, aki nehezebb, tömény, laktató valamit szeret, más meg könnyü, nem nehéz reggelit. Van, aki zsíros, húsos dolgokat kiván, másnak meg húsmentes, zsiradékmentes, inkább édes jellegü a megfelelö.
Mindenkinek megfelelöt nem lehet kitalálni, SOHA nem tud senki TÖKÉLTES reggelit kitalálni sem.
Nyilván kell némi szénhidrát ez talán két pirítós,fehérje két tükörtojás és bacon ha szereted.
Némi zöldség a vitamin miatt.
Citromos víz és esetleg kávé.
Így (ezt találtam):
Amúgy jó a kérdésed, mert engem is inspirál, hogy készítsek valami újat és az minél jobb legyen.
Mi a számodra a tökéletes?
Számomra:
Végy 4 tojást, 20 deka húsos szalonnát, egy darab kolbászt, egy fej hagymát, egy nagyobb bogyiszlói paprikát, és egy darab eidami sajtot.
A szalonnát felkockázva pirítsd meg, a hagymát felkockázva üvegesre süsd, mehet rá utána a paprika a maggal együtt, és a felkarikázott kolbász is. Mikor a paprika megpuhul, a felvert tojást kis sóval, és kevés borssal ráöntöd, és szépen megsütöd. Mikor kész rászórsz egy maréknyi reszelt Eidamit.
Friss kenyérrel, és teával télen, Friss kenyérrel uborkával és paradicsommal szezonban megeszed. Utána egy nagy bögre szódával készített házi málna/meggyszörpöt, vagy kávét iszol. Ez az én tökéletes reggelim.
Feleségemnek meg a frissen sütött házi Cressont jön be kapucsínóval jön be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!