Miért kenünk a kenyérre vajat/margarint?
Figyelt kérdés
Lehet kissé furin hangzik a kérdés, de jó ideje filózom már ezen (diétáztam egy ideje) A diéta előtt mindig tettem szendvicsbe vajat/margarint, értelemszerűen a diéta alatt nem a felesleges kcalok elkerülése végett. Most így a fogyi után sem használom őket, egyszerűen nem látom értelmét :D Még csak nem is finomak. Ha valamit szendvicsre kenek, az inkább egy saját magam által készített szendvicskrém (túró +natúr joghurt stb) vagy kockasajt, de nem ráma, flora vagy egyebek... :D
szal a kérdés: miért kennek az emberek a kenyérre vajat/margarint? Nektek finomabb úgy? Vagy csak megszokás?
2010. nov. 1. 20:20
21/21 anonim válasza:
Kedves 22:44! Nem szeretnék vitázni, de sajnos semmiben sincs igazad! A jó minőségű margarinokat, ma már egyáltalán nem hidrogénezik, ezt azért tudják megtenni, mert a természetben is szilárd, pálmazsírt használnak az előállítás során. Az egyik ismerősömtől tudom ezt, aki élelmiszeripari mérnök. Ő mesélte azt is, hogy nagyon komoly előírásokat kell betartaniuk a gyártóknak. Nagyon jó lenne, ha egy picit tájékozódnál, illetve elolvasnád a friss infókat a témában, mielőtt butaságokat írnál! Szép napot!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!