Hogy lesz a legfinomabb a csemegekukorica?
Figyelt kérdés
júl. 2. 21:37
2/7 anonim válasza:
Nem szedem le, csak megbontom a hély leveleket, azzal együtt főzőm. A végéről levágom a szár vegződést.
Forró, rotyogó vízbe teszem, és max 10p ig főzöm. Vízben hagyom kihülni.
Ha a kukorica zsenge, így biztos jó lesz és nem föl túl
3/7 anonim válasza:
Finomra nő a földből. Szerintem alapanyagon múlik elsősorban, nem készítési módon.
4/7 anonim válasza:
Leszedem a leveleket, a tisztákból teszek az edény aljára és tetejére is+ a bajuszt is, tiszta vízzel felöntöm és max 15 percig főzöm. Ha jó minőségű a kukorica, akkor szuper lesz.
Idén egyszer főztem, mézédes volt, pedig ízetlenre számítottam, mert azzal riogattak, hogy még nem jó a kukorica.
6/7 anonim válasza:
Ahogy a négyes írja sokáig nem szabad főzni forrás után 10-15 perc max .
Pici sót szoktam a főzővízbe és ebben hagyom hűlni.El sem lehet rontani.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
júl. 3. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!