Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy lesz a legfinomabb a...

Hogy lesz a legfinomabb a csemegekukorica?

Figyelt kérdés
júl. 2. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
10%
békönbe tekerve
júl. 2. 21:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
68%

Nem szedem le, csak megbontom a hély leveleket, azzal együtt főzőm. A végéről levágom a szár vegződést.

Forró, rotyogó vízbe teszem, és max 10p ig főzöm. Vízben hagyom kihülni.

Ha a kukorica zsenge, így biztos jó lesz és nem föl túl

júl. 2. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
35%
Finomra nő a földből. Szerintem alapanyagon múlik elsősorban, nem készítési módon.
júl. 2. 22:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

Leszedem a leveleket, a tisztákból teszek az edény aljára és tetejére is+ a bajuszt is, tiszta vízzel felöntöm és max 15 percig főzöm. Ha jó minőségű a kukorica, akkor szuper lesz.

Idén egyszer főztem, mézédes volt, pedig ízetlenre számítottam, mert azzal riogattak, hogy még nem jó a kukorica.

júl. 2. 23:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
37%
aszondja hély
júl. 2. 23:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
88%

Ahogy a négyes írja sokáig nem szabad főzni forrás után 10-15 perc max .

Pici sót szoktam a főzővízbe és ebben hagyom hűlni.El sem lehet rontani.

júl. 3. 08:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
júl. 3. 08:28

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!