A "Hazai" márkájú csemegekukoricát közel 3 órán keresztül főztem, de nem puhult meg, más is tapasztalt hasonlót? Szerintem takarmány kukorica volt.
Figyelt kérdés
2021. febr. 16. 10:20
2/7 anonim válasza:
Legközelebb 8-10 percig főzd maximum, akkor finom puha lesz. Túlfőzted, azért kemény. Ez nen takarmány kukorica, hogy órákig kelljen főzni.
3/7 anonim válasza:
Főztem én akárhányszor takarmánykukoricát, mindig jó lett, kukoricaföld mellett lakom :-) Nem lehet, hogy már eleve kemény volt?
4/7 anonim válasza:
Kérdező, valami mélyhűtött termék volt, vagy esetleg vákuumozott friss?
5/7 anonim válasza:
Én van hogy ezeket a mirelit kukoricákat csak forróvízzel átöblítem, mert amúgy a kukorica olyan mint a tojás, minél tovább főzöd, annál keményebb.
6/7 anonim válasza:
Ne bántson senki azért amit írni fogok, de meggyónom. Én mirelit kukoricát már a mikróban is főztem, azt hiszem 2-3 perc volt és teljesen puha lett.
7/7 anonim válasza:
6: mi a friss kukoricát is így szoktuk főzni szezonban. :)
Nem fő ki az íze a főzővízbe - finom! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!