Lehet abból a gyomromnak/bélrendszeremnek baja,ha sok csemegekukoricát eszek? Nagyon szeretem az ízét,szinte mindig ez a köretem. (Kalóriakereten belül. )
Figyelt kérdés
2020. dec. 30. 18:50
1/7 anonim válasza:
Nem lehet ettől bajod. Régen a kukorica, bár nem ilyen formában, de az egyik fő tápláléka volt a szegényebb rétegeknek
2/7 anonim válasza:
Nem, bajod nem lesz töle, legrosszabb esetben felfújódsz töle. Ezért jó, ha figyelsz arra, hogy alaposan rágd meg a szemeket.
De eredetileg Dél-Amerikában ez volt az alapgabona, mint nálunk a buza, és ott sem lett töle bajuk.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2020. dec. 30. 19:02
5/7 anonim válasza:
Puffadást okoz a héja miatt,mert vastag.Sokat nem szabad enni belõle.
6/7 anonim válasza:
Nem lehet megemészteni, elég értéktelen, csak rost.
És a szív és érrendszerre sincs jó hatással.
Nem ajánlott a fogyasztása.
7/7 anonim válasza:
Középamerika(főleg Mexikó) népélelmezési cikke. Ott ezt a kérdést nem is értenék.
Persze hogy nem lesz semmi bajod, sokan(én is imádom)eszik akár nasiként is. Jobbnál jobb ízűeket lehet kapni, eddig még nem panaszkodott senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!