Dóri84 kérdése:
Lehet olyan, hogy a sok stressz ráment a bélrendszeremre?
Figyelt kérdés
Áprilisban műtötték kisfiamat daganattal, egy hónap volt mire megjött a szövettan,meg volt kontroll. Aztán nagypapám mostanság végstádiumos rákos. Kisfiamnal rendben van minden hálég, de egykét hete nagyon kivan a belem. Persze összevissza is ettem mindent mostanában, kb 1 hete diétázok. Még nem sok javulás van. Csikar folyton, mintha hasmenés akarna lenni. De nincs. Normálisan megyek wcre napo1-2 alkalommal,állag is normális, de hasam mégis egész nap fáj. Főleg wc után. Aranyerem van, de az okozhat hasfájást? Azt vettem észre még h éjjel egyáltalán nem fàj, teljesen jól alszom, amikor felkelek és eszembe jut, hogy de jó h nem fáj a hasam, újra kezd fájni. Főleg amúgy bal oldalon fáj, de csavarog össze vissza. Magneb6ot , nospát vettem be és iszom az emésztést elősegítő gyógyteát. Vkinek még vmi tuti tippje esetleg? Régen , kb 15 éve IBS-es voltam, de azóta sem volt. Lehet újra? Plusz gluténérzèkeny is vok. Egy hete tartom újra szigorúan az étrendet. Köszi a tapasztalatokat!2018. júl. 16. 08:33
1/3 anonim válasza:
Esetleg gyomorfekély? Az idegesség, az össze-vissza evés és a folyamatos stressz okozhatja simán..
2/3 A kérdező kommentje:
De nekem inkább alul fáj a hasam vastagbél környékén. Olyan mintha folyton wcre kellene mennem. Csavarog. Hatalmas adag után is olyan, mintha még kéne. És egész nap szinte.
2018. júl. 16. 08:43
3/3 anonim válasza:
persze hogy lehet. a stressz képes minden szrságot okozni csak úgy magában is. de ha emellet még gluténérzékeny is vagy meg ibs-es (ami mint tudjuk nem gyógyítható szóval IGEN, előjöhet durvábban újra) akkor még valószínűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!