Nagyon félek, mi lehet ez?
Tegnap véletlen kitapintottam egy csomót a fülemmel párhuzamosan, a tarkóm bal oldalán. Nem érzem olyan nagyon picinek, mint ha egy borsó vagy 1,5x lenne egy borsó.
Régebben is volt ez, de akkor vagy eltünt vagy nem is tudom, olyan volt mintha az izom picit be lenne ott feszülve.
Csak most egyik napról a másikra hirtelen ez nagy lett.
24 éves vagyok, nem fáj ha nyomom.
Meghalok? Sírni van kedvem, hogy most amúgyis minden stresszes.. erre még ez is.
Nem is merem masszírozni, nehogy legyen vele valami.
Tönkretesz ez az élet, egyik dolgot még meg sem oldom, már jön a másik.
A szüleimnek, hogy fogom elmondani ha meghalok.. csúcs szuper
Már remegek az idegtől
Túl reagálod. Nyugalom, a fő problémád a stressz! Ezzel kéne valamit kezdeni, mert ezt nagyon túl reagálod.
A kis csomó a nyakadon lehet nyirokcsomó, lehet zsírcsomó. (Nem tudom pontosan hol van amiről beszélsz.) Semmilyen tüneted nincs, még csak nem is fáj.
Valószínűleg nyirokcsomó. Elképzelhető, hogy lezajlott nálad egy fertőzéses-gyulladásos megbetegedés, nem is kell, hogy mostanában legyen (nekem a nyakam két oldalán vannak végig már évek óta - nálam autoimmun betegség okozza, a fiamnál dettó ez van, csak neki a tarkójánál van sok tapintható nyirokcsomója), lehet nálad is régebben volt és abból maradt vissza.
Érdemes megmutatni egy orvosnak, de nem kell rögtön halálra ítélned magad, lehet teljesen egyszerű, ártatlan oka is.
Köszönöm, a halálfélelmem elmúlt. Hétfőn elmegyek, csak mostanában tényleg nagyon nehezek a napjaim és már az érzéseimet sem tudom irányítani. Erre ez is.
Köszönöm, Isten áldjon titeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!