Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell jól panírozni?

Hogyan kell jól panírozni?

Figyelt kérdés

Akármit panírozok, úgymondván "szétrepedezik, szétesik" a panír a sajton, cukkinin, húson, bármin. Nem veszi körbe szép egyenletesen. Aztán amikor kisül, ez látszik is rajta.

Pedig rendesen belemártom a lisztbe, majd a tojásba, végül a morzsába. Viszont itt is látszik hogy valamiért nem teljesen akar rátapadni a panírmorzsa.

Mit csinálok rosszul?

júl. 1. 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:
92%

A húsoknál könnyebb, ott jól rátapad a liszt és utána a többi. A morzsát rá kell nyomkodni, de nem hagyni elázni.

Vékonyan legyen a tojás is rajta, és lehet kicsit tejjel higítani. 1 tojáshoz 1 evőkanál tej.

A cukkini és a sajt nehezebb, mert sokkal szárazabb a felülete, úgy szoktam, hogy a lisztet is rányomkodom, hogy kicsit jobban tapadjon, és gyorsan kell kisütni utána

júl. 1. 19:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Cukkini pl vizet veszít ezért repedezik.

Egyszerű liszt, tojás zsemlemorzsa és tapogasd meg a húst.

Zsemlemorzsa minőségén is múlhat mert nagyon sok a lisztes, apró szemű.

Én magamnak gyártom.

júl. 2. 08:37
 3/3 anonim ***** válasza:

A sajtot én pl úgy csinálom nagy ritkán, ha évente 1-2 alkalommal megkívánom- és utána rájövök megint, hogy nem is szeretem🤣-, hogy a tojást a liszttel és vízzel palacsintatészta sűrűségűre keverem, ebbe mártom a sajtot, utána morzsázom vagy sütöm ezzel a bundával.

Cukkinit nem szeretem így nem panírozom, húst meg nem szeretem a klasszikus rántott változatba, csak cornflakesszel bevonva sütőben.

júl. 3. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!