Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért habosodott meg a lé?

Miért habosodott meg a lé?

Figyelt kérdés
Ma hidegen raktam el savanyu uborkát. Nem zartam le mert várok vele hogy még kell e rátölteni levet. És amikor kezdem hogy zárnám le, picit habos lett 3 üveg teteje. Lezártam. csak bosszant hogy ez normális vagy nem. Mindig igy szoktam. Igaz 3 éve nem raktam el.
jún. 23. 21:00
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Nem is fogod dunsztolni?
jún. 23. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Az már megromlott.
jún. 24. 03:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg semmi baja,az uborka dobott ki valamennyi levét szerintem.
jún. 24. 05:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem szoktam soha dunsztolni. Hidegen megcsinalom a levet. Addig kavarom mig tiszta nem lesz a lé. Ráontom az uvegekbe szorosan helyezett uborkakra. Csak mustarmagot szorok az uvegbe. Es 6-8ora utan ha kell meg ontok rá lét és zárom. Anyosom anyukája és anyosom isbigy rakja el.
jún. 24. 08:38
 5/6 A kérdező kommentje:
3/4 remélem hogy csak tényleg ennyi baja van
jún. 24. 08:39
 6/6 SZTANN válasza:
Ha valami habosodik, az általában az erjedés jele. (Talán csak abba az üvegbe került bele valami kis akármi ...) Valószínűleg azok már nem maradnak meg lezárva sem. Figyeld pár napig, változik-e rajta valami!
tegnapelőtt 17:23
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!