Hagymás rostélyost szeretnék csinálni a vőlegényem szülinapjára. Az a kedvence, de azt kérte, ne legyen ropogós a hagyma rajta. Én ropogósra szoktam csinálni, de szeretnék a kedvében járni. Mi a módszer?
Figyelt kérdés
jún. 6. 19:01
11/12 anonim válasza:
10-es, igen, tényleg "nem tod" úgyhogy csak hogy képben legyél:
Felétek ezt csak úgy kedvtelésből, és teljesen alaptalanul nevezték el hagymásrostélyosnak. Ami azért nem szerencsés, mert a hagymásrostélyos az egy standard étel, szóval más ételnek, nem éppen praktikus ugyanazt a nevet adni.
Lehetne mondjuk Gobbi Hilda kedvence.
12/12 anonim válasza:
#10 Ez az étel, amit leírtál, nagyon finom lehet, de NEM hagymás rostélyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!