Van valami módszer arra, hogy ne kelljen egyszerre az egész zacskó popcornt megcsinálni?
Figyelt kérdés
Ha egyedül vagyok, az sok nekem, pedig szívesen ennék. Ha simán egy tányérban tenném be a mikróba, összevissza pattognának a szemek, és úgy kellene összeszedegetni a mikró aljáról.2023. aug. 28. 16:29
1/8 anonim válasza:
Olyan edénybe tedd ami mikrózható és zárható fedele van, akkor nem lesz ezzel gondod. Ha annyira akarsz enni akkor ne azt a zacskós fajtát vedd amit úgy árulnak hogy bedobod a mikróba és jó idő, hanem nagy zacsiban van, kiszedsz belőle annyit amennyit akarsz, az általában full natúr és adhatsz hozzá vajat, sót vagy amit akarsz ízesítésnek, jól megkevered a szemeket és akkor kipattogtatod.
2/8 anonim válasza:
Létezik egy olyan készség amely megakadályozza,hogy az étel szanaszét fröcsögjön a mikróban...Tessék:
3/8 Szervizmérnök úr válasza:
Abban a tasakban pontosan adagolva van a kukorica és a szükséges pálmazsír, illetve ízesítés.
Ezt már utólag nem is tudod megfelelően osztani, sőt van más gond is.
Nekem egyszer bontás közben megsérült a papírtasak, egy kis lyuk lett rajta. Ki hitte volna, hogy ez gond?
Totálkáros lett emiatt, hogy nem tudott szabályosan felfúvódni és kipattogni, a tervezett folyamatnak megfelelően.
4/8 anonim válasza:
Mondjuk ehető az még másnap;de még 2 nap múlva is.Ezért az is megoldás a problémára, ha megcsinálod az egészet.Megeszed a felét.A zacskót visszahajtogatod,hogy minél kevesebb párát szívjon magába a kukorica.Félreteszed és megeszed a maradékot később.Ennyi.Probléma megoldva.
5/8 A kérdező kommentje:
#4 Ezt már próbáltam, másnap már messze nem olyan jó szerintem.
2023. aug. 28. 18:31
6/8 anonim válasza:
4
Nyilván frissen jobb.De nem romlik meg,ehető másnap is.
7/8 anonim válasza:
Én is meg szoktam enni másnap vagy akár később is. Nem túl jó már így, de nem is ehetetlen.
8/8 anonim válasza:
Én vettem egy forró levegős kukorica pattogtató kis masinát. A pattogatni való kukoricát szemesen veszem hozzá. Töredék árért, mint a mikrós változatot. És annyit pattogtatok ki egyszerre, amennyi jólesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!