Hogyan tudnám megcsinálni a hajamat olyanra, mint amilyen Slash-nek van? Hátközépig ér, nem egyenes, nem göndör, inkább "rakoncátlan" (? ) vagy hullámos. Milyen haja van neki? Van neve? Mi a módszer ami szerint csinálja?
Még egészen kiskoromban tetszett meg a haja, mellette Robert Plant-nek is, és mostanra nőtt meg annyira, hogy lehetne vele kezdeni valamit.
De nem tudom, hogy hogyan kell :D
Gondolom fodrász meg tudja csinálni.
(Igaz Slash-nek is többször van más stílusu haja, de azért nagyjából elképzelhető, hogy milyet szeretnék :) )
Valaki esetleg tudja, hogy mennyibe kerülhet megcsináltatni ?
Illetve mi a módja neki ?
Károsítja a hajat nagyon ?
Meddig marad úgy ?
Ha megmosom kezdhetem elölrő az egészet ?
Minden nap be kell ülnöm a fodrászhoz ?
Hogyan működik ?
A hozzá értő emberek akik itt vannak, mit tudnak mondani erről ? :)
Nagyon megköszönném !!
18/F
Valaki ?
Nagyon örülnék neki, ha megtudhatnék erről többet ! :)
Nekem fontos lenne :D
Slash édesanyja afroamerikai, így természetesen olyan göndör a haja, nem kell csinálnia hozzá vele semmit. Nemrég vettem meg az életrajzát, a kisgyerek fotóin is már ugyanilyen volt.
Afro felmenők nélkül az alternatíváid, hogy becsavarod, mint itt a csaj; https://www.youtube.com/watch?v=q8TDib2c7dg és akkor rövid ideig ilyen marad, vagy a dauer. Az utóbbinál persze oda kell figyelni, hogy ne birkahaj legyen a végeredmény, meg kell beszélni a fodrásszal, milyet szeretnél. Ha látod rajta, hogy nem túl magabiztos a témában, inkább keress másikat.
A dauer elég tartós, bírja a hajmosást is jó darabig. Viszont durván károsítja a hajat, ha nem elég ellenálló és egészséges.
Az augusztusi válaszoló vagyok:
Azóta sikerült megvalósítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!