Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mire kell figyelni, ha bologna...

Mire kell figyelni, ha bolognait rezsón készítek?

Figyelt kérdés
Főzéshez nem értő pasi vagyok, aki 3 bolognai-rajongó lánykámnak akar főzni. :) Előre is hálásan köszönöm!

máj. 30. 08:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ügyes vagy! Gyerekek mit szóltak, büszkék Rád?
máj. 30. 13:43
 12/16 anonim ***** válasza:
42%
én is pali vagyok, de azért hogy 3 gyerek mellett egy bolognai meg egy rezsó ekkora gondot okozzon...anyuka nincs otthon, meghalt a világ:D
máj. 30. 20:08
 13/16 anonim ***** válasza:
72%
12. Nem taplóság egy kissé, amit írsz? És ha a mama már nem él? Vagy bármi okból nem vesz, nem vehet részt a család életében? Gondolkodj kerlek, mielőtt leírsz valamit!
máj. 30. 21:01
 14/16 anonim ***** válasza:
33%
és? attól még én is megtudtam tanulni mindent a nejemtől pont azért mert ő is beteges, rengeteget volt/van kórházban, így bármikor áttudom venni a szerepét. ez nem taplóság, ne legyen már egy pasi ilyen muja. ha 3 gyereket összetudott dobni nehogymár egy bolognai meg egy rezsó legyen akkora gond.
máj. 30. 21:06
 15/16 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező, sikerült?
máj. 30. 21:55
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen, mindenkinek hálásan köszönöm, aki segítőkészen állt hozzá. Jól sikerült, a gyerekeknek is nagyon ízlett, szuperek vagytok, még egyszer hálásan köszönöm!
jún. 4. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!