Rakott tészta hogyan lesz jó szaftos?
Figyelt kérdés
nem tudom az étel pontos nevét, :fél kiló darálthús , csőtészta, reszeltsajt, tejföl, talán kecsap,lesz benne. mindíg olyan száraz, szilárd állagúra sikerült. hogyan lehetne olyan jó tocsogós szaftos?2023. okt. 21. 10:06
1/7 anonim válasza:
Szerintem előbb a darált húsból csinálj egy jószaftos "pörköltet".S azzal meg a tejföllel keverd össze a főtt tésztát.Meg mehet bele tojás is.Így bizonyára sütés után sem lesz száraz.
2/7 A kérdező kommentje:
#1 tojást mikor tegyem bele? a szaftos pörköltbe nyersen?-akkor egyből megfő, nem?
2023. okt. 21. 12:13
3/7 anonim válasza:
2
Nem..Aközben mikor kevered össze az anyagokat a megfőtt tésztával.Azt is hozzákevered.Csak úgy nyersen.
4/7 anonim válasza:
Sok szafttal kel csinálni az alapot de a tészta így is sokat feliszik.
5/7 anonim válasza:
Több sajtot bele, tejföl helyett vagy mellette menjen bele tejszín is, ezek segíthetnek.
6/7 A kérdező kommentje:
elkészült, még mindíg nem lett olyan szaftos, mint ahogy anyám készítette!tejszint , biztos nem tett bele!az övé, elég zsíros volt, de finom!
2023. okt. 22. 00:01
7/7 anonim válasza:
Valószínűleg zsírral locsolta. Régen ez volt a szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!