Szoktatok borban főzni rizst, tésztát, húst, tojás? Milyen bevált párosítást ismertek?
Figyelt kérdés
2023. aug. 30. 13:38
1/8 anonim válasza:
Nem,semmi értelme.
Martásba,pörkölbe illik tojashoz.rizshez semmi esetre.
2/8 anonim válasza:
Vízbe szoktam - de lehet borba, miért ne
3/8 anonim válasza:
Ez igy ertelmetlen, szo szerint. Voros hushoz martas pl gombaval. De pancsolni borban csak ugy..
4/8 Metionin válasza:
Pöribe inkább vagy a muszakába pl. kell.
5/8 anonim válasza:
Főzni töményen borban még húst sem.
Igen, amikor sütök egy darab marhát, meg-meglocsolom vörösborral.
A tárkonyos csirkeragu levesbe kerül egy kis fehér, de csak 4-5 evőkanálnyi.
Ha egy rizottót csinálok, megy bele a vége felé egy negyed pohár fehérbor, de nagy részt csirke alaplevet kanalazok rá.
Az egyetlen dolog amit tényleg 100%borban főzök, az a forralt borban a gyümölcs.
6/8 anonim válasza:
Rizst, tésztát, tojást borban??? Annak mi értelme lenne?
7/8 anonim válasza:
Borba nem kell semmi, és elég lepárolni. ;)
8/8 Senior Séf válasza:
Csak húst. A fehérboros nyúlpaprikás pl isteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!