Milyen ételeket készítesz, ha kevés időd van rá? Mi az ami gyors, és bevált, szereti a család.
Figyelt kérdés
Tehát hétközben, sűrű napon, gyorsan kell valami, ami gyors is és jó is, mik a család ételei?2023. jan. 22. 18:43
1/8 anonim válasza:
Paprikáskrumpli, sajtostészta, túrós tészta, paradicsomleves, tejbegríz, borsófőzelék, zöldbabfőzelék.
2/8 anonim válasza:
Húsos tészta ("olaszos", bár az eredeti olasz ételekhez vajmi kevés köze van)
3/8 anonim válasza:
Rizs, mirelit zöldséggel, tészta.
4/8 anonim válasza:
paradicsom leves, salatak hallal vagy husival, pizza, melegszendvics, mirelit zoldsegek, teszta barmivel, valojaban nagyon sok kaja van ami gyorsan elkeszitheto es egesseges...
5/8 anonim válasza:
Mirelit vagy rendelek egy pizzát.
6/8 anonim válasza:
Ez is oka volt annak, hogy vettem egy slowcookert. Kb bármit el lehet benne készíteni, amit főzni kell. Reggel bele teszem a hozzávalókat, beállítom az időt és este lehet tálalni. Tegnap pl marha ragu készült benne, mellé tésztát főztem. De szoktam pulled pork-ot, bolognait, sőt, újabban leveseket is készíteni benne.
7/8 anonim válasza:
Nincsenek "család ételei", mert ők nem szeretik a gm dolgokat :D, én meg nem ehetek mást.
De egyébként pácolt hús rizzsel, curry, tészta "valamivel", konzervekből pl borsófőzelék, meg ilyenek.
8/8 anonim válasza:
Curry, főzelékek, házi pizza (gépben gyúrva és kelesztve), chilis bab, sütős kaják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!