Mit készítsek Karácsonyra?
Én is 12 éves lány vagyok.
Én anyukámnak veszek 1 pár fülbevalót és készítek papírból egy szép kis dobozt (amibe persze nem csak fülbevalót lehet rakni).
Apukámnak valószínűleg veszek egy szakács sapkát valami vicces felirattal, készítek egy mini parafadugó rénszarvast és készítek neki bombont, amit szintén olyan kis dobozkába teszek.
Neked nem tudom, hogy van-e tesód, de azt tudom, hogy nekem van egy öcsém, akinek nem tudok még semmi ajándékot.
A nagymamámnak valószínűleg egy fényképes hógömböt fogok készíteni, horgolni egy sálat és ahhoz veszek egy kesztyűt vagy sapkát. De csinálhatsz bárkinek egy "csomagösszeállítást" is.
Szerzel egy egyszerű párszáz Ft-s fonott kosárkát, abba beleállítod az ajándékokat, csomagolópapírral vagy ilyen "celofán szerűséggel" bevonod, a tetején átkötöd egy szalaggal és kész. Ezek az összeállítások lehetnek bármilyenek. Pl nagymamának sütőkesztyű-fakanál-tea-kávé-méz. Apukának lehet parfüm-dezodor-sampon-tusfürdő. Anyukának körömlakk-smink-parfüm vagy recepteskönyv-mézeskalács formák-kötény...stb és ez mehet a végtelenségig, csak fantázia kell hozzá. Egyébként készíthetsz medált, úgy hogy szerzel medálalapot, arra ráteszel vmit és leragasztod az egészet dimenziós ragasztóval, hagyod megszáradni és kész is a 3D-s medál.
De ha rákeresel mindenféle ilyen témájú honlapra rengeteg féle 5letet ad majd. Sok sikert és szerencsét, nyugodtan írhatsz privit és akkor küldök neked honlapokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!