Qborka kérdése:
Zabpehelyből készítenék gofrit. Ajánlanátok bevált receptet?
Figyelt kérdés
Ha csak kicserélem a lisztet zabpehelyre + tettem hozzá pici zabkorpát,beleragadt a sütőbe 😥2023. ápr. 17. 18:07
1/5 anonim válasza:
Én ezt vagy 1000x leteszteltem, és nagyon finom.Annyit módosítottam, mivel én diétázom, hogy eritrittel készítem, nem mézzel.
2/5 anonim válasza:
Illetve én összekeverek 50 g zablisztet, 1 tojással, fél dl tejjel és valamennyi vízzel, teszek hozzá eritritet és ebből kb 3 db palacsinta lesz. Nekem reggelire bőven elég.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Amíg kiírtam a kérdést,a megmaradt tészta állt a tányérban, nem volt szívem kidobni,beletettem a sütőbe,de 1 fokozattal alacsonyabb hőmérsékleten sütöttem. Ez gond nélkül kijött,szép darab lett 😳
2023. ápr. 17. 21:11
4/5 anonim válasza:
50 zabliszt 1 tojas 50-70 tej vagy
50 zabliszt 1 tojas 70-100 tej es 2 ek vegan feherje
Nekem ezek mukodnek
5/5 anonim válasza:
Ja és jól olajozd ki! Akkor is ha 'diétázol'kulonben beleragad
Mielott beteszed, olajos ecsettel vagy olajsprayvel stb olajozs meg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!