Mire kell figyelni, ha bolognait rezsón készítek?
Figyelt kérdés
Főzéshez nem értő pasi vagyok, aki 3 bolognai-rajongó lánykámnak akar főzni. :) Előre is hálásan köszönöm!máj. 30. 08:39
1/16 anonim válasza:
Hát végül is ugyanúgy kell, mintha tűzhelyen főznéd, hacsak nem valami ősrégi, fokozatkapcsoló nélküli rezsód van. Az alap hagyma, sárgarépa, szárzeller (lehetőleg darálva), olívaolajon megfuttatva, utána a darált marhahús, végül a paradicsomszósz. Oreganót ne felejts el venni.
2/16 anonim válasza:
A kész, ne hagyd rajta, mert ha elzárod, sokáig meleg marad a főzőlap.
6/16 anonim válasza:
Be legyen dugva a konnektorba a vezeték, másképp nem fől meg.:)
7/16 anonim válasza:
6. Nem vezetéket főz, hanem szószt. :-)
A rezsó használata ismeretlen, vagy a szósz készítése?
8/16 anonim válasza:
Én sem értem, hogy a kérdésnek melyik a fontos része: A bolognai elkészítése vagy a rezsó használata?
9/16 anonim válasza:
Igazából ugyanúgy mintha egy elektromos tűzhelyen készítenéd.Talan jobban kell figyelni le ne kapja, sűrűbben keverni.
10/16 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag egyikhez sem értek, de úgy tűnik, sikerülni fog :)
máj. 30. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!