Sütőben sütöttem csirkemájat tepsiben krumpliágyon. kihűlés után száraz, szikkadt lett mindkettő. mivel tudnánk feldobni? valamilyen szósszal, sajtöntettel? mert így már melegítés után sem finom
Figyelt kérdés
#tepsis csirkemáj krumpliágyon
máj. 10. 12:37
1/6 anonim válasza:
Csinálj egy lecsós alapot és rakd bele azzal megszívja magát
2/6 anonim válasza:
Májat jobb serpenyőben gyorsan sütni akkor nem szárad ki mint a sütőben.
Lecsó jó lesz rá.
3/6 A kérdező kommentje:
utáljuk a lecsót 😭 😭 😭
a máj különleges íze miatt egyszerűen nem tudom mivel dobjuk fel!
nagy tepsi krumpli rajta 1 kg sült máj és tippadt.
sajtmártás, tartár gondolkodtam de nem megy a májhoz
máj. 10. 15:00
4/6 anonim válasza:
A száraz, tönkretett májon nem segít semmiféle mártás, szós, egyebek. Más ételhez lehetne esetleg alapanyag darálva vagy pépesítve.
5/6 anonim válasza:
Maximum még kanász pecsenyébe lehetne belerakni mert az is szaftos ha még meg van
6/6 A kérdező kommentje:
hát,
csinálunk hozzá coleslaw salátát
bár azzal is sírva fogjuk enni.
erről ennyit.
máj. 11. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!