Miért lesz darabos a tej melegítéskor?
Figyelt kérdés
Forró csokit akartam csinálni, ehez ugye melegítettem a tejet, de fel nem forraltam. Aztán beletettem a csoki port, csomómentesen el is keveredett, de ilyen nagyon apró darbkák lettek benne. Megkóstoltam a sima meleg tejet is és az is ilyen zsurmalékos lett.
Próbáltam laktózmentes és sima tejjel is. Már tavaly ősszel is csináltam és akkor is ez volt a gond. A tej sem járt le....
2021. nov. 11. 21:21
1/4 A kérdező kommentje:
Ez az apró zsurmalék nem is látszik szabad szemmel, csak amikor megiszom akkor érződik.
2021. nov. 11. 21:22
3/4 anonim válasza:
Túlmelegítetted, ezért kell a hőmérő.
4/4 anonim válasza:
Milyen fajta tej? Én már jártam így az UHT, meg ESL tejekkel, azokban van valami, amitől összemegy a tej melegítésnél. Azóta nem veszek ilyeneket. Csak normál tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!