Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mi a tapasztalata Kombinált...

Mi a tapasztalata Kombinált sütés opcióval rendelkező mikróval?

Figyelt kérdés
Nálam az azt jelenti hogy grill plusz mikrohullámot jelent. Ezzel mennyire lehetséges mirelit ételeket melegíteni, vagy akár főzni dolgokat? Esetleg kizárólag melegítésre szolgál leginkább?

2021. máj. 24. 17:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ami nekem volt ilyen, ott lehetett kapcsolni csak mikrót, csak grillt meg együtt is a kettöt.

Sok mindenre lehetet használni, egyedül arra kell odafigyelni, hogy a grill csak aránylag lapos valamikhez jó, ha magasabb, a teteje könnyen megég.

2021. máj. 24. 17:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kombi mikróm van, de a grill részt soha nem használom, a mikróban csak kiolvasztok és melegítek dolgokat.
2021. máj. 24. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
A grillezős melegszendvicshez jó.
2021. máj. 24. 20:52
 4/6 anonim ***** válasza:
67%
Fagyasztott pizzához is jó
2021. máj. 24. 22:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem tönkrevágta az egészet. Azóta úgymond mezei, sima mikróm van.
2021. máj. 25. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:
70%
Csak mikrózunk vele, kaptuk. A grillezéshez van igazi felhajtós fedelűnk.
2021. máj. 26. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!