Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mitől kemény a rantotthusom? ...

Mitől kemény a rantotthusom? Hogyan kell sütni?

Figyelt kérdés
ápr. 16. 10:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem forróban szoktam. Mármint felforrósítom, de közepesre visszaveszem és közepes hőfokon sütöm. Inkább alacsonyabb hőfokon, tovább és csak aranybarnára, ne sötétre.
ápr. 16. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyanyám úgy sütötte bő zsiradékban, hogy az egyik oldalát fedő alatt, a másikat már fedő nélkül. Vagy akár mindkét oldalát fedő alatt. Így jól átpárolódik, átsül a hús, de a panír nem kemény, hanem csak ropogós maradt.
ápr. 18. 14:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/20 A kérdező kommentje:
Na ezt kipróbálom köszi
ápr. 18. 15:10
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, azt hittem az alap,hogy fedő alatt süti. Mert mi végig fedő alatt sütjük.
ápr. 18. 22:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/20 anonim ***** válasza:
67%
Air fryerben a tálca alá fél pohár víz, 25 perc 180 fokon, 10 perc után oliva olajjal ecseteled. Majd megfordítod, egyből ecseteled, 10 perc és kész. Pont jó lesz, nem lesz kemény a panír, de nem is lesz omlósan puha.
ápr. 23. 10:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/20 anonim ***** válasza:

15-ös

Szeretem az air fryert, de rántott húsnál nem hozta azt, amit vártam. Én eleve mindent jól átsütve vagy - ízlés kérdése - kicsit túlsütve szeretek uis.

ápr. 26. 13:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/20 anonim ***** válasza:
#16 Én is, dettó, ezért sütök AF-ben mindent. Édesanyám pl. nem tudja használni, amit nála eszem sültburgonya, rántotthús vagy egy egyszerű sülthús amit AF-ben készít, az ehetőség határán mozog. Airfryerben is jó alaposan át lehet sütni mindent, talán még jobban is meg lehet sütni, mert ha jól állítod be, nem égeti meg az ételt.
ápr. 26. 13:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem, h az én air fryerem ehhez kis teljesítményű. Amihez én rendszeresen használom - mert sztem semmi sincs rendesen megkelesztve, átsütve -, az a pékáruk. Minden reggeli kávézáshoz, friss, forró, ropogós lesz a croisant vagy akár egy zsemle, bármi, csak meg kell fricsniznem egy kis vízzel, bekenni esetlen egy kis vajjal, s így újrasütni a cuccot 160-180 fokon kb. 10 percig. (A végén fel szoktam tolni 200-ra, mert nem zavar, ha túlsül.)

A hőszabályozással és az időbeállítással kell nagyon vigyázni.

Azért ki fogom próbálni ezt a rántotthús-variációt, amit írtál. Kösziii!

ápr. 26. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

14-es

Sajnos, ez nem alap. Még a Konyhafőnök műsorban sem, ezért marad véres pl. a csirkecomb.

ápr. 26. 14:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Csirkecombot nem, kacsat mar csinaltam AF-ben. Legalabb egy ora. Az a baj sokan azt hiszik, hogy azert jo az AF mert gyors. A gyartok is igy reklamozzak. Enyemen is a csirkecomb program 180 fokon 25 perc. En 165 fokon 50 percig sutom benne a natur mellet. Ugyan igy a kulonbozo burgonyak is, sok ido, tobb mint serpenyoben vagy tepsiben. Viszont ha meg vannak ezek az idok, nagyon izletesek az etelek. Persze valoszinuleg van ebben egy adag szubjektivum is reszemrol.
ápr. 26. 18:16
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!