Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mitől kemény a rantotthusom? ...

Mitől kemény a rantotthusom? Hogyan kell sütni?

Figyelt kérdés
ápr. 16. 10:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azt írd meg, eddig hogy sütötted.
ápr. 16. 10:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/20 A kérdező kommentje:
Beleraktam a forró olajba és annyi. Mikor már megfelelő volt a színe akkor megfordítottam és tovább sütöttem. Nem a hússal van a baj hanem a panír lett kemény nem az a finom omlós valami ehető volt de ettem ennél sokkal finomabb puhább rántott húst is.
ápr. 16. 10:35
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert vékonyra van klopfolva és túl van sütve.
ápr. 16. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/20 A kérdező kommentje:
világosabbra elég sütni vagy kevesebb hőmérsékleten kell sütni?
ápr. 16. 10:45
 5/20 anonim ***** válasza:
37%

Jó ahogy sütöd nincs vele probléma a morzsát cseréld le.

Én mindig csinálok itthon azzal tökéletes.

ápr. 16. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/20 anonim ***** válasza:
41%
Ja,a morzsa miatt kemény.
ápr. 16. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/20 anonim ***** válasza:
87%
Jó minőésgű zsemlemorzsa kell hozzá. Ennyi a titka, és nem szabad belőle túl sok. Illetve (nem hülyének nézem a kérdezőt, de láttam már ilyet), hogy búzadarával (gríz) próbálkoznak többen, az kemény lesz.
ápr. 16. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg próbálkozz más fajta morzsával is ahogy írták, más márka vagy ha van időd akkor te csináld meg otthon magadnak, de én a pankó morzsát is javaslom, mert az például nem lesz olyan kemény és ropogós marad.


Illetve az olajnak nem kell tűzforrónak lennie, hogy már-már füstöl, mert akkor gyorsan megég/megsül a panír és a hús pedig nem, így mire a hús átsülne addigra egy égett kemény panírt kapsz.

ápr. 16. 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/20 anonim ***** válasza:
77%
És bő olajban kell sütni, én úgy szotka, hogy jól felmelegítem az olajat, és amikor beleteszem a húst akkor kicsit visszaább veszem a gázt (vagy ha villany akkor azt).
ápr. 16. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/20 anonim ***** válasza:
85%

a jó rántott hús ropogós

puha rántotthúst a nagyanyám sütött, mert nem volt egy foga se

ápr. 16. 11:32
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!