1/4 anonim válasza:
Vöröshagymát apróra vágsz, megdiszteled, só, bors, szerecsendió rá. Kockára vágott sonka bele, majd felontod egy kanál liszttel elkevert tejszínnel és addig melegited, amíg be nem sűrűsödik.
2/4 anonim válasza:
Az 1-es annyiban módosítanám, hogy amikor a hagyma kezd sülni, akkor tenném bele a sonkakockákat, füszerezés után esetleg kevés vízzel párolnám, amíg a sonka megpuhul, utána tenném bele tejszínes habarást.
3/4 anonim válasza:
2!
Attól függ, milyen sonka. A főtt sonkanak pl nem kell megpuhulnia
4/4 anonim válasza:
OK, igazad van, én a hagyományos füstölt sonkát szoktam alapnak venni. (De a kérdezönek az elöny, hogy mindkét változatot tudja használni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!