Milyen technikai újítások várhatóak még a roswelli UFO technikai elemzése és reprodukálása után?
Figyelt kérdés
Így fog eljutni az emveruség a tértechnológiai hajtóművek használatához?2022. okt. 24. 18:59
1/13 anonim válasza:
70+ éve kutatja és használja egy amerikai ügynökség, szerintem nincs tervben a publikálása. Ötletem sincs mikor fog újra előjönni a technológia, mint ahogy Tesla által is ekkoriban ez felfedezésre került.
2/13 anonim válasza:
Beszéltek nagy tudományosan a nagy büdös semmiről.
3/13 anonim válasza:
Beültethető análvibrátor és a szopósroller.
4/13 anonim válasza:
Milyen gyógyszereket szedsz kérdező?
5/13 anonim válasza:
A válasz a Sötét zsaruk című ismeretterjesztő dokumentumfilmben megtekinthető.
6/13 anonim válasza:
Ezt a kérdést rossz helyen tetted fel. Még az eddigieket is letagadják és minden eszközzel hiteltelenítik hivatalos helyeken. Philip J. Corso (és még néhány magas rangú kiszivárogtató) pedig már halott. Az egész téma úgy ahogy van nevetségessé van téve, és mindenki komplett idiótának és / vagy csalónak van beállítva, aki csak egy vicc határán túl is merészel foglalkozni vele.
7/13 anonim válasza:
Hatékonyabban működő biorezonanciális kibernetikus lópiqlákat fognak gyártani az ufóhívők végbelébe
8/13 anonim válasza:
Ha az emveruség nem is, az emberiség talán.
9/13 anonim válasza:
Alulfoliasipkagenrátor, fraktálszuprenzor, fluxuskonenzációs nanokarburátor, és persze a lékzsák. Ha léket kapna az ufi.
10/13 anonim válasza:
Jajj és persze a semorgozita replikátor. Majdnem kifelejtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!