Túrós táskát le lehet fagyasztani?
# Meton, be írj hülyeségeket, a normálisan lefagyasztott ételeknek semmi baja sem lesz.
Mellesleg a legtöbb "friss" is fagyasztott, csak nem tudsz róla.
Másrészt nem feltétlen akar adott esetben valaki reggel 6-kor elmenni valamerre venni valamit, értelmesebb, ha csak elö kell venni a fagyasztóból.
8-as, szerintem te ne írj hülyeségeket. A víz, ha kikristályosodik, akkor szétfagynak a sejtek. Ha kiolvasztod, akkor rövid időn belül el kell készíteni az ételt, mert hamar megromlik. A fagyasztás tartósítja az ételt, de rengeteget ront a minőségén. Egyébként valóban, az éttermekben gyakran használnak fagyasztott húsokat, de ha ilyet használnak, azt az állagán azonnal lehet érezni. Nem lesz rossz, de közel sem lesz olyan, mint ha friss húsból csinálnák. Régebben mi is fagyasztottunk le kenyeret. Amikor kiolvasztja az ember, már közel sem az a minőség lesz, mint fagyasztás előtt. Az előfagyasztott tésztának is teljesen más az állaga és az íze is, mint a frissnek. Ha nagyon éhes vagy és igénytelen, akkor megeszed a fagyasztottból készült kaját, de ha minőséget akarsz, akkor frisset használsz. Ha étterembe mész, akkor igényesebb helyre kell menni, ahol jobban ügyelnek a minőségre
Balatonon voltunk étteremben, sokan kértek halat. Senki sem panaszkodott, pedig lehetett érezni a fagyasztott ízt. Ilyenkor a hús elkezd romlani és picit keserű. Nagyon más, mint a friss hal. Lehet, hogy hatóságilag rendben van, de a minősége nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!