Lila kaposzta csak parolva koretnek jo?
Figyelt kérdés
Esetleg lehet valahogy maskeppen is elkesziteni?2024. febr. 24. 01:17
1/10 A nagy Levin válasza:
Nem, Lehet salátába is rakni, illetve savanyúnak is jó.
3/10 anonim válasza:
Ezt egyszer megkóstolnám, nagyon jól néz ki
4/10 anonim válasza:
Meg tudod sütni "steaknak" is! Tudom, NEM steak, de így nevezik. A káposztából cikkeket vágsz, belül a torzsa egy darabja tartja össze, a külsö felén kb 2-3 cm legyen, bekened füszeres olajjal és legalább fél órát pácolod így. Utána sütöben vagy serpenyöben elöször kicsit párolod (esetleg nagyon kevés vizet tehetsz alá, de ne fözd meg), utána pedig rendesen megsütöd, amíg színt kap. Kifejezetten finom, ha egyrészt elég füszeres, másrészt meg nincs agyonfözve!
5/10 anonim válasza:
4# Te ezt el is készítetted már? Vagy csak fehér káposztával?
6/10 anonim válasza:
Szoktam sima salátának is vagy Cole slow saláta is jó belőle.
7/10 anonim válasza:
A 4-es vagyok, sokszor készítem lilakáposztával is, szerintem aromásabb még, mint a fehér, de mindenképpen más ízü, de nagyon finom.
9/10 anonim válasza:
OFF: 6-os: az Coleslaw saláta, keresd meg az eredeti jelentését!
10/10 anonim válasza:
Fermentálva is isteni. Csak kicsit hosszabb idő elkészíteni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!