Elsózott töltött káposztát meg lehet valahogy menteni, vagy kuka?
Figyelt kérdés
A kutya is otthagyta.2023. nov. 12. 17:38
1/9 anonim válasza:
Kuka helyett a komposztálást ajánlom.
2/9 anonim válasza:
Ha a levél leöntenéd, vizet öntenél rá és főznéd még egy kicsit?
Vagy ha nem borzasztóan sós, meg kellene melegítni és egy fél kávéskanál szódabikarbónát belekeverve felforralni. Valamennyit segíthet rajta.
3/9 anonim válasza:
Ha a belső rész, a töltelék lett elsózva, akkor valami rakott zöldséget lehet belőle készíteni. Persze nulla hozzáadott sóval. A zöldség mennyiségével hígul a sóssága.
Ha csak a leve lett túl sós, akkor leve 20%-át öntsd hozzá tiszta vízből, és 4-5 nagyobb szem megtisztított és négyfelé vágott krumplit főzzél meg benne. Az felveszi a lé sósságát.
4/9 anonim válasza:
Fozz bele krumplit. Az felszivja a sot
5/9 anonim válasza:
Jaja
Krumplit dobj bele pàrat ès rotyogtassad kicsit az segíthet !!!
6/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ezt már így kaptuk anyámtól készen, lefagyasztva, ha még sokáig rotyogtatom, szétfő. Szerintem csak levet cserélek rajta.
2023. nov. 12. 18:36
7/9 anonim válasza:
Ha tejföllel eszitek sokat javít rajta elnyomja a sós ízt valamennyire
8/9 anonim válasza:
Ha már kész akkor nehezen.
De fedőt rá és öntsd le a levét majd önts rá vizet és fűszerezd újra.
9/9 A kérdező kommentje:
Végül azt csináltam, hogy mevés vízben megfőztem 2 szem krumplit és átszedtem bele a kaposztát, meg a sűrejét, az eredeti levéből szűrőkanállal kimerve. Még így is sós, de kenyérrel, tejföllel elmegy. Köszönöm a tanácsokat!
2023. nov. 13. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!