Szombaton megfőzött karfiolt szerintetek még ki lehet rántani, vagy már inkább kuka?
Figyelt kérdés
Sajnos nem úgy alakult a hétvége ahogy terveztem és megfőztem a karfiolt, azóta hűtőben van. Szagát nem érzek, de bizonytalan vagyok, hogy jó lehet e még vagy inkább már ne együk meg?2015. júl. 6. 08:32
2/3 anonim válasza:
Attól függ, megromlott-e. Kóstold meg!
3/3 anonim válasza:
Egy kisebb darabot melegíts meg, és azt kostold meg, ha nincs mellékíze, akkor nyugodtan megcsinálhatod.
Elvileg nem lehetne baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!