Még az ősszel készítettem cékla salátát. Nem raktam rá tartósítószert, és állandóan hűtőben volt. Most fogyott el, és van még céklám, abban a lében tárolhatom a most megfőzött céklát, vagy muszáj új levet készítenem?
Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 10:04
1/1 anonim válasza:
A helyedben azt a cékla-lét meginnám most:
- biztos, ami biztos, inkább készítenék frisset és abban raknám el a következő adagot
- a szervezetnek szüksége van így tél végén a vitaminokra, a cékla-lé pedig tele van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!