Ti hogyan sütitek meg a melegszendvicset? Nekem állandóan leég, beleragad! Már nagyon unom. Egy kis olajat is rákentem mielőtt beindítottam, de így is odaég még egy picit! Egyéb tanács, ötlet?
melegszendvics
sütő
leég
odaég
szendvics
kaja
étel
sima villanytűzhely, jól előmelegítve ( 200 c°), tepsi, vagy sütőlap, a tepsibe sütőpapír.
Figyelni kell, mert gyorsan megvan. Tuti nem ég le.
Gondolom ez egy francia-pirítós sütő lehet. A hagyományos melegszendvicssütőbe nem tud semmi beleragadni.
Biztos összekaristoltad a teflonbevonatot, azzal már semmit nem tudsz csinálni. Kicserélheted benne a betétet (ha lehet kapni), de elképzelhető, hogy olcsóbb venni egy újat!
Régi kérdés, de nálam most aktuális, és tökéletes megoldást találtam.
Sütőpapír. Nem is értem, miért csak most jutott eszembe. Áthajtod a szendvicsen, hogy lefedje az egész sütőt, és kész. Nem folyik ki, nem esik szét, nem kell vakarni belőle a krémet és a sajtot.
Sajnos a mi sütőnket összekaristoltuk, elveszítette a tapadásmentességét, de így csak simán kiemelem papírral együtt a szendvicset, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!