Valami tanács? Állandóan merevedési problémáim vannak, a suliban is, állandóan feláll pedig még csak jó kinézetű tanárok sincsenek.
Figyelt kérdés
Ha kicsengetnek nem merek felálni a padtól mert áll a bré, de ez nem csak suliban van, általába ha le ülök valahova pl buszra is rögtön feláll. Mit tudtok javasolni?2011. dec. 18. 22:45
1/10 anonim válasza:
Ez nem merevedési probléma. Teljesen egészséges serdülőkorban.
2/10 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok.
2011. dec. 18. 22:47
4/10 anonim 

válasza:

Kérd meg a lány oszt társaid hogy ilyenkor rugjanak oda. El fog múlni , nekem bevált ;)
5/10 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni de ritkán. Áltálaban akk mikor nem végeztem önkielégítést!
6/10 anonim válasza:
Nemhogy örülnél. Később meg az lesz a probléma, hogy már akkor se áll fel, ha sz*pják :)
16 évesen mindenki így van ezzel. Akkor lenne probléma, ha nem így lenne.
7/10 anonim válasza:
örülj neki. legalább működik ;) :D
8/10 anonim 

válasza:

némelyik válaszon jót röhögtem xdd
szerintem is örülj neki inkább 16/l
10/10 anonim 

válasza:

azt hogy valaki már lesz*phatna
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!