Kifogyott a savanyúság az üvegből. A levébe tehetek káposztát, és uborkát?
Figyelt kérdés
2023. okt. 31. 08:54
1/10 anonim válasza:
Csemege uborka levébe szoktam hagymát tenni, de mivel ez felbontott üveg sokáig nem bírja a tárolást.
2/10 anonim válasza:
Nyerset vagy már savanyítottat ?
4/10 A kérdező kommentje:
A hűtőben tartom, régóta eláll már, nagyon finom, és maradt egy fél káposztám.
2023. okt. 31. 13:45
5/10 anonim válasza:
Tegyél nyugodtan ámbár a végtermék nem lesz hasonló.
6/10 anonim válasza:
Én nekem vederbe volt eltéve csemege uborka meg almapaprika! Annak a levébe tettem erős paprikát! Semmi baja nincs!
7/10 anonim válasza:
Én szoktam.
A saláták leve finom és értékes. (feltéve, ha nem romlik meg)
Kevés cukorral, hagymával, sóval még javíthatsz rajta, ha túlhígul.
8/10 anonim válasza:
#7 só, ecet, cukorral saját felöntőlevet készíthetsz!
A feldarabolt zöldségre (fél kg-onként két kávéskanál) sót raksz, hagyod egy-két órát "roskadni", üveg(ek)be tőltöd, rá a cukros, ecetes lé.
Igaz így nyersen kell pár nap, hogy összeérjen.
9/10 Senior Séf válasza:
A bolti savanyúság nyakig van tartósítóval. Otthon meg két perc a lét megcsinálni.
10/10 Paczalos István válasza:
A savanyú levét másként is fel tudod használni, mi elég főzelékesek vagyunk, savanyú lét használunk ecet helyett. Így elfogy, a főzelék meg sokkal jobb ízű lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!