Ha céklalével színezem a palacsinta tésztát fogom érezni rajta a céklát?
Holnapra valentin napi szeretnék csinálni mert az étterem most nem jön szóba. Kicsit romantikusabbra gondoltam egy sima vacsinál ezért szív formájú mini palacsintákat készítek és gondoltam beszínezem pirosra céklalével :D
Lehet majd érezni?
Dm-es bio céklalére gondoltam
Valamennyire igen, mert a folyadéknak teljesen céklalének kellene lennie, az pedig aránylag sok.
VISZONT nagyon szép pirosra lehet szinezni édes tésztát eper- vagy málnalével - lekvár vagy friss/fagyasztott turmixolva - ezt tedd bele folyadéknak, és csak az egyik oldalt süsd meg, a másik gyönyörü szép piros lesz. (A sült oldal nem annyira, az mindig foltos valamennyire)
Egyébként egyszer viccként így sütöttem teljesen fekete palacsintát áfolyával - "édes sushi" lett belöle.
Hmm..kár , azt hittem egy icipici elég belőle és szép piros lesz, ha már minden mást úgy megszínez😄
De köszönöm a válaszodat. A málnalé akár szirup is lehetne? Helyettesítsem a tej egy részét azzal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!