Fozott tortakrem?
"egy pusingport nem 500 hanem 300 ml tejjel csinalsz meg. (...) Ez a fozott tortakrem."
LOL. Nem, nem ez a főzött tortakrém. Ez egy sűrűre főzött puding, attól, hogy egyesek torták töltésére használják.
#10: Természetesen. A cukor helyett pedig lehet sztíviát, a vaj helyett margarint, a tej helyett kókuszlevet használni. Csak akkor már nem cukrászkrém lesz.
De szíved joga, hogy így csináld, ha neked így ízlik.
A 10-es vagyok, az ÁLTALAD BELINKELT CIKKBÖL idéztem!!!!
"A krém sarkalatos pontja a liszt adagolása, nagyon figyelj, hogy ne ess túlzásba, inkább kevesebb legyen, mint több, mert a sok liszttől nagyon sűrű állaga lesz. Liszt helyett keményítőt is használhatsz. A vajból mindig csak egy kis kockát dobj a krémbe, bőven elég ennyi, hogy fényes, selymes és könnyű textúrája legyen. Az elkészült krémet használd bátran, kend pitetésztára vagy torta lapjai közé. Ha túl sokat készítettél, a maradékot lefóliázva, hűtőben 2-3 napig tárolhatod."
Szóval még eszerint is lehet benne keményítö, legalább olvasnád el, amit belinkelsz és ne mondj ellent saját magadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!