Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Főzött tortakrémem túl sűrű...

Főzött tortakrémem túl sűrű lett,mit tehetnék? Most hül,aztán margarinnal kell kimixerelni

Figyelt kérdés
febr. 3. 15:52
 1/6 anonim ***** válasza:
65%

Tegyél hozzá még tejet. Ha meg csomos lesz, botmixer.

Bár szerintem egy tortakrém nem lehet tul suru.

febr. 3. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
NEHOGY tegyél hozzá bármit is! Elöször is a fözött krémnek vágható sürünek kell lennie, túl sürü nem létezik, másodszor a margarintól lágyabb hatása lesz.
febr. 3. 17:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Tettem bele kis olvasztott csokit,tökéletes.igaz vanélias krémet terveztem,de nem baj
febr. 3. 18:11
 4/6 anonim ***** válasza:
82%

Vanília. Nem é.

Olvasztott csokitól még szilárdab lesz, szóval csöbörből vödörbe.

A margarinra no comment.

Kis tejszínnel vagy mascarponeval tudtad volna lazítani.

febr. 3. 18:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Valószínű nem lesz sűrű a margarin lágyítja.
febr. 4. 09:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem lett sűrűbb.finom nagyon
febr. 4. 10:28

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!