Zselatinból és puding porból lehet tortakrémet csinálni?
Figyelt kérdés
2015. febr. 5. 14:53
1/5 anonim válasza:
Zselatin sem kell hozzá, puding kemény krém lesz, vajat is keverhetsz hozzá, de csinálhatod a hidegen kikeverhető pudingot tejszinnel, akkor nagyon finom tortakrém lesz belőle, mi nagyon szeretjük.
2/5 anonim válasza:
Én 2 pudingporhoz teszek 7 deci tejet és még melegen elkeverek benne kb 8 deka vajat.
3/5 anonim válasza:
Jól írják előttem, a zselatin már felesleges a pudingos krémbe. A pudingos gyümölcstortát szokták bevonni tortazselével, ami gyakorlatilag színezett zselatin.
4/5 anonim válasza:
Előttem szólóakkal egyet értek, de pudingport gyümölcslével főzve is jó kis krémet kapsz. (én meggybefőtt-lével csináltam egyszer és finom lett)
5/5 anonim válasza:
Így van, a zselatin felesleges a pudingba, összefogja a tojás meg a liszt, ami benne van (bár ki tudja a boltiba mit raknak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!