Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit csináljak hogy ne kapjon...

Syeka kérdése:

Mit csináljak hogy ne kapjon oda a puding?

Figyelt kérdés
Folyamatos keverés ellenére is
2013. okt. 21. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kisebb lángon főzd. Tovább tart, de nem fog odakapni.
2013. okt. 21. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem ami bejött: Főzés előtt vékonyan kimargarinozom a lábost, amjd hideg vízzel kiöblítem.
2013. okt. 21. 12:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha van duplaaljú inox lábasod, abban főzd, és kislángon.nem kap oda, és a maradékot is egy pillanat alatt ki lehet mosni belőle.

a sima lábast is minimum a tej előtt kiöblíteni vízzel, és lehetőleg lángelosztó platni legyen alatta.

2013. okt. 21. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
kissebb láng,kavargatás és csak a végén a cukor. a régiek aztmondjak a tej alá kel egy kis cukor meg viz. hát nem. viz okés de cukoe nem. ja meg ha gáz lángon csinálod ajánlom a lángelosztot,és ami nekem nagyon bevált,van egy uj fazékocska vagy lábas tökmindegy abba csak kizárolag tejet főzök. tejberizs puding kakao tejbegriz... semmi mást soha abban a lábosban. nekem nem szokott odakapni.
2013. okt. 24. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!