Most először szeretnék pudingot formába tenni. Van valamilyen eljárás, praktika, amivel nem ragad majd bele a formába, szépen kijön belőle?
Figyelt kérdés
Mamámnak torta gyanánt készítem,többfajta pudingból,mivel fogai miatt nem tud rágni,így csak ilyenek jöhetnek szóba.Viszont mivel születésnapja volt,szépet gondoltam ki,pudingformába(még sosem csináltunk ilyet)többízű-színű pudingot rétegesen,az aljába pedig piskótát,ami megpuhul még mikor forró a puding-aztán ha kihűlt,irány a hűtőbe!Egyedül attól félek,hogy abból a recés formából nem fog szépen kijönni,ehhez szeretnék valamilyen ötletet kérni.A válaszokat előre is nagyon köszönöm!2013. aug. 23. 11:34
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy mielőtt bele rakod a pudingot a formát ki kell öblíteni vízzel...
A Mamádnak meg boldog szülinapot!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)Így ismeretlenül is átadom :)
2013. aug. 23. 11:51
3/4 anonim válasza:
Igen, lehetoleg uvegbol legyen a forma ne muanyagbol es hideg vizzel oblitsd ki,majd utanna ontsd bele a forro pudingot. Biztos nem rakad bele.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ neked is!Szépen sikerült,sőt meglepően jól nézett ki,mamám pedig nagyon örült és ez volt a lényeg :))
2013. aug. 24. 01:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!