Mézes süti karácsonra? Bekevertem a Laci bácsi receptjét. Behűtöttem. De most is regacsos . Hogy fogom kinyújtani, kiszaggatni? Valami praktika?
Figyelt kérdés
Ez lesz az első karácsonyi mézesem...ha sikerül!2012. dec. 5. 10:09
1/6 anonim válasza:
Ha még mindig ragacsos, akkor tegyél méf bele lisztet.
(Bár pont Laci bácsi receptjével nem vagyok tisztában)
2/6 anonim válasza:
nyújtás előtt jól lisztezd be a deszkát,meg a tészta tetejét is. és közben is többszőr szórj alá fölé lisztet-így biztos nem lesz gond
3/6 anonim válasza:
Ha ragad tegyél még bele lisztet . Ha sötő papíron nyujtod és ragad a papíról könnyebb leszedni ..
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is így gondoltam...remélem jó lesz! Ajándékba is akartam csinálni ...általában jól sütök...de ennek az állaga...Nem tudom, hogy ne fogok-e mégegyszer.
2012. dec. 5. 12:27
6/6 anonim válasza:
Én a mézeseket egy estén át szoktam hűtőben tartani, nekem akkorra lesz normális állaguk, amúgy általában a mézesek tésztája elég ragacsos. Én a helyedben hűteném még egy darabig és ha akkor is nagyon ragad, mehet még egy kis liszt a tésztájába. Ahogy előttem is írták, jól meg kell lisztezni a deszkát is, amin nyújtod, meg a tészta tetejét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!