Tiramisut készítettem, a krémje lehet hogy kicsit vékonyra sikerült, ezért feljött a második réteg, miutá rászórtam a kakaóport, és mit csináljak vele, hogy leereszkedjen?
pedig tökéletesen elég lett a krém,csak na...és nemtudom mit kezdjek vele,hogy nézzen is ki valahogy
file:///C:/Users/User/Downloads/1119902_198328880334908_1631290996_o.jpg
Szerintem képet szerettél volna linkelni. Nem sikerült, így nem látjuk, hogy hogy sikerült.
Az lehetett a baj az édességnél, hogy az elején túl sok krémet elhasználtál, és nem maradt a tetejére.
Túl nagy baja nem lesz, de ahol kilátszik a krém alól, ott állítólag nem puhul be a piskóta.
Ja elkészítés után legalább 2-3 óráig (ideális esetben egy éjszakáig) pihentesd hűtőben. Akkor még finomabb lesz. :)
Meg van amelyik receptnél csak locsolgatást írnak, van amelyiknél kávés cuccban megforgatott babapiskótát. Ez utóbbi nekem jobban bevált.
Ja az s lehet, hogy nem verted elég keményre a tojáshabot. Csak így tudom elképzelni, hogy felúszott a tetejére. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!