Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Tiramisut készítettem, a...

Egy.tanacstalan.lany kérdése:

Tiramisut készítettem, a krémje lehet hogy kicsit vékonyra sikerült, ezért feljött a második réteg, miutá rászórtam a kakaóport, és mit csináljak vele, hogy leereszkedjen?

Figyelt kérdés

2013. aug. 11. 21:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de mi az, hogy feljött? A babapiskóta hogy tud feljönni a mascarpone alól?
2013. aug. 11. 21:30
 2/7 A kérdező kommentje:
lebeg :P...de ne úgy képzeld el,minta egy óriási edényben lenne,csak kilátszik a felső rétegből a baabapiskóta fele
2013. aug. 11. 21:37
 3/7 A kérdező kommentje:

pedig tökéletesen elég lett a krém,csak na...és nemtudom mit kezdjek vele,hogy nézzen is ki valahogy

file:///C:/Users/User/Downloads/1119902_198328880334908_1631290996_o.jpg

2013. aug. 11. 21:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg magába szívta a babapiskóta a krémet, és ettől megdagadt.
2013. aug. 11. 21:51
 5/7 A kérdező kommentje:
de nem szívta magába,hanem mintha feljött volna
2013. aug. 11. 21:55
 6/7 A kérdező kommentje:
amúgy hogy ikerült?...és ez az első tiramisum :D
2013. aug. 11. 21:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem képet szerettél volna linkelni. Nem sikerült, így nem látjuk, hogy hogy sikerült.

Az lehetett a baj az édességnél, hogy az elején túl sok krémet elhasználtál, és nem maradt a tetejére.

Túl nagy baja nem lesz, de ahol kilátszik a krém alól, ott állítólag nem puhul be a piskóta.

Ja elkészítés után legalább 2-3 óráig (ideális esetben egy éjszakáig) pihentesd hűtőben. Akkor még finomabb lesz. :)

Meg van amelyik receptnél csak locsolgatást írnak, van amelyiknél kávés cuccban megforgatott babapiskótát. Ez utóbbi nekem jobban bevált.

Ja az s lehet, hogy nem verted elég keményre a tojáshabot. Csak így tudom elképzelni, hogy felúszott a tetejére. :)

2013. aug. 11. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!