Zabkása “nyálkás”?
Figyelt kérdés
mit csinálok rosszul?
ha tejjel, ha vízzel áztatom be este a zabkását, másnap reggelre úgymond nyálkás, furcsa állaga lesz.
ez miért van?
2024. jan. 31. 12:26
2/8 anonim válasza:
Kiázik belőle a keményítő. Ez ilyen.
3/8 anonim válasza:
Nem rontasz el semmit, a zab mindig nyálkás
4/8 anonim válasza:
Nem rontassz el semmit ez természetes.
5/8 anonim válasza:
Pl ha nem egész éjszaka áztatnád, csak pár perccel fogyasztás előtt, akkor nem lenne nyálkás
6/8 A kérdező kommentje:
receptekben azt írják, hogy hagyjuk egy éjszakát ázni. ezek szerint nem kell?
2024. febr. 3. 11:04
7/8 anonim válasza:
Pl ha annyi vízet teszel rá ami épp ellepi, beteszed 1-2perce mikroba, megpuhul az egész… ezt ha pl mikro ellenes vagy, akkor melegvízzel áthidalható.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen, kipróbálom! :)
2024. febr. 3. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!