A zabpelyhet meg kell vagy szokás megmosni?
Főzés közben jutott eszembe, hogy szinte mindent megmosunk - de vajon miért?
Kell vagy ajánlott, mi az előnye, hátránya?
Sosem mostam még meg amúgy...
Oké, köszi a válaszokat, lisztes beszólós, neked is, vágom, hogy oltásnak szántad, mégis felkacagtam rajta :P , szóval túljártam az eszeden ;) :D , pláne köszi az értelmes magyarázatokat, így tán én is megjegyzem már... :)
Egyfelől érdemes mindig mindent megmosni használat előtt, nagymamám a banán héját is megmosta mindig, hiába nem esszük meg, mert hány ember kezén ment keresztül addig, míg hozzánk nem ért, meg a tojást is mindig megmosta feltörés előtt is, pedig a héját sem esszük meg, ezekre mindig is azt mondtam, h hülyeség meg körülöttem is mindig mindenki azt mondja, h fölösleges, miközben a lencséket meg egyéb hüvelyeseket meg gabonákat meg szerintem szokás, sőt, kell is mosni, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!