Fagyasztóban hogyan különítitek el, hogy melyik zacskó melyik évből származik?
Van konyhakertem és szerencsére tavaly nagyon jó termés lett. Elég sok minden van még a fagyasztószekrényben és ládában, valószínűleg nem fog elfogyni minden az idei termésig. Hogyan tudnám megkülönböztetni, hogy melyik a tavalyi és melyik zacskó lesz az idén leszedett termésből?
Simán csak zacskózni szoktam és szépen berakosgatni a fagyasztóba.
Ahogy írták, rá kell írni a dátumot.
DE egy évnél régebbi fagyasztott élelmiszert nem igazán jó megenni, addigra gyakorlatilag értéktelen lesz. Inkább add oda egy részét másoknak a családban vagy ismerettségi körben, úgy mindenki jól jár.
A családban osztogatok így is eléggé a megtermelt zöldségekből. Meg főleg azért veteményezek, hogy a saját családomat tudjam ellátni elsősorban. Harmadik év volt a tavalyi, hogy veteményezni tudtam. Ezekből pedig az első év, hogy ennyi termett. Korábban mindig elfogyott, mire szedhető volt a kertben az új termés.
Köszönöm szépen. Megpróbálom filccel megírni.
Ahogy írtam az előbb, ez az első év, hogy nagy valószínűséggel nem fog elfogyni. Nem számítottam erre, főleg azért, mert tényleg adtam a családon belül tovább a zöldségekből.
Tanultam belőle, ezért tettem fel a kérdést. A jövőben meg fogom írni a zacskókat. Köszönöm.
Esetleg fagyaszthatod másfajta zacskóban és akkor megismered.
Vagy az összes új zacskóra írsz dátumot és tudni fogod hogy a régieken nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!