Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogyan/miben fagyasszam le a...

Hogyan/miben fagyasszam le a nyers húst, hogy ne kelljen sok zacsit használnom?

Figyelt kérdés
Mi az, amiben ugyanúgy friss marad és később sem lesz fura íze? Nem szeretnék sok zacskót használni emiatt, mert eddig mindig zacskókba csomagoltam, de inkább valami környezetkímélőbb módszert alkalmaznék. Köszi a válaszokat :)

2019. jún. 6. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Műanyag doboz
2019. jún. 6. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
14%

A húsfogyasztàs kb a legnagyobb környezetszennyező, úgyhogy eléggé paradox.

De hogy a kérdésére is írjak, műanyagdoboz. Gondolom van otthon, kiürült fagyis doboz, vagy akár vödrös tejföl doboza is jó

2019. jún. 6. 20:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
48%

Nem jó a műanyag doboz, abból nem tudja kinyomkodni a levegőt.


Vannak ilyen zárható tasakok/zacskók, abban próbáld meg.

2019. jún. 6. 21:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
71%

3!


Létezik vákuumos műanyag doboz is, illetve értelemszerűen akkora dobozt használ az ember, amit kitolt a hús, így sok levegő már nem jut bele.

2019. jún. 7. 02:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!